Janni

Janni Terkelsen

MAGTOR - hunde som os

Om mig

Hundemassøren
Facebook kan bruges til mange ting – det er faktisk sådan Janni startede hos Magtor.

En reklame på facebook foreslog Janni at blive hundemassør. Hun tog herefter kontakt til Christian, og de blev hurtig enig om at Janni skulle starte på uddannelsen til fysiologisk hundemassør. Janni var en stræber og brugte mange af sine fridage i klinikken sammen med Christian – og sådan startede Janni´s Magtor liv.

Janni har 3 hunde som hun løber agility med. Hun er aktiv i agility verdenen, og har deltaget ved både DCH DM, DKK DM og World Agility Open. Det er vigtig for Janni at hendes egne hunde er i topform, så de kan klare sig bedst mulig på agility banen, og det bruger hun også i hendes daglige arbejde hos Magtor, hvor hun blandt andet hjælper med genoptræning efter skader eller operationer.

Mød Janni disse dage:
Mandag: 12.00 – 20.00
Tirsdag: 12.00 – 20.00
Onsdag:
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 09.00 – 17.00

OM MAGTOR
Hos Magtor tilbyder vi behandling af din hund, hvad enten der er behov for en dyrlæge, kiropraktik eller genoptræning. Vores motto er ”hunde som os” – det betyder, at vi behandler hunde, lige som mennesker bliver behandlet. Vi angriber derfor problemerne på den rigtige måde: Vi finder den rette løsning til det rigtige problem på det rette tidspunkt.

Vi tilbyder blandt andet:

Dyrlægekonsultationer
Røntgenbilleder
Kiropraktik / osteopati
Genoptræning
WaterWalker
Laserterapi
Kranio Sakral Terapi
Hos Magtor kan vi noget, som ingen andre klinikker kan. Vores teams uddannelse spænder bredt over fysiologiske hundemassører, kranio sakral terapeuter, kiropraktor, fysioterapeut samt dyrlæge.

Magtor – siden 2007
Magtor har eksisteret siden juni 2007. Det var Christian Hembo, der startede klinikken. Idéen til klinikken opstod, da Christian havde to hunde, der begge havde problemer. Den ene var blevet opereret i skulderen og havde dårlige hofter, mens den anden var blevet opereret i knæet. Dette skabte grundlaget for Magtor – samt at Christian havde en uddannelse som hundemassør.

Klinikken fik navnet Magtor. Navnet er ikke et tilfældigt navn, men en sammentrækning af de to hundes navne: Maggie og Viktor.

Fra … til dyreklinik
I 2016 udvidede vi vores medarbejderstab til også at omfatte dyrlægen Camilla. Med Camilla på holdet er vi i stand til at tage os af din hund, uanset hvad hundens behov er. Det betyder, at vi kan varetage de fysiologiske behandlinger såvel som dyrlægekonsultationer, røntgenbilleder og vaccinationer. Du behøver derfor kun komme ét sted, når du oplever problemer med din hund – det kan du ikke andre steder i landet.

Vi vil være de bedste …
… derfor er vi heller ikke bange for at blive udfordret. For os er det vigtigt, at vi konstant udvikler os, og det gør vi blandt andet ved hele tiden at uddanne os selv. Vores medarbejdere er derfor altid i gang med en ny uddannelse, og vi har alle lyst til at lære meget mere. Støder vi på et område, hvor vi ikke føler, at vi har nok viden, så opsøger vi den nye viden, hvad enten der er tale om selvstudie, kurser eller uddannelse. Vi motiveres af, at vi kan gøre en forskel for hundende, derfor udvider vi konstant vores viden om behandling og adfærd.

Vi tør også vise, at vi er de bedste, og at vi ved, hvad vi laver. Har du mødt os til et DM, har du også set, at vi ikke skriver noter, når vi undersøger din hund. For os er det i stedet vigtigt, at vi kan bevise, at vi kan finde problemstillingen, når du kommer forbi klinikken en måned efter. Hvis vi ikke kan det, betyder det, at vi har behov for mere uddannelse, så vi kan blive endnu bedre.

Services

Jeg tilbyder blandt andet:

Hundemassage
Fysioterapi
Genoptræning
WaterWalker
Laserterapi


Hos Magtor kan vi noget, som ingen andre klinikker kan. Vores teams uddannelse spænder bredt over fysiologiske hundemassører, kranio sakral terapeuter, kiropraktor, fysioterapeut samt dyrlæge.

Uddannelse

År

2019

Uddannelse

Fysiologisk hundemassør Magtor

Antal timer

244 timer

Efteruddannelse/kurser

År

2021

Uddannelse

Osteoarthritis Manager Certificate Program / Darryl Mills

Antal timer

20

År

2021

Uddannelse

Halt Hund / Ole Frykman

Antal timer

8,5

År

2019

Uddannelse

RAH / David Bonde

Antal timer

4

Kontakt

Skriv til mig