Jethe Filine Thygesen

Omsorg for dyr

Om mig

Hej, Jeg hedder Jethe og bor sammen med Baloo, som er en blanding af en dansk/svensk gårdhund og en tysk jagtterrier. Han er 10 år og stadig aktiv.

Jeg har haft Omsorg for dyr siden 2015, hvor jeg blev uddannet Dyrlæge Eksamineret Hundemassør. Det er et meget givende job, hvor jeg har mulighed for at hjælpe rigtig mange hunde.

Behandlinger foregår altid i dit hjem, hvor din hund er i trygge omgivelser og ikke bliver forstyrret af andre hundes dufte og energier. Jeg bruger selvfølgelig massage, men også Kranio Sakral Terapi, Meridianbaner med triggerpunkter samt healing i mine behandlinger. Jeg ser på, hvad din hund har behov for og indretter min behandling efter hvad er bedst for din hund. Hunde er fantastiske dyr, de er så sensitive og mærker i deres krop, hvad der er godt for dem.

Ud over hunde, behandler jeg stort set alle dyr, men primært katte og især heste med Kranio Sakral Terapi. Ligesom hundene, er heste også utrolig sensitive og fantastiske at arbejde med.

Hvis du gerne selv vil lære at give din egen hund en professionel grundmassage, så har jeg også et online kursus, der viser dig alle grundtrinene. Jeg laver også kurser, hvis du samler 6-8 personer, så kommer jeg ud og underviser jer i hundemassage.

Services

– Hundemassage
– Kranio Sakral Terapi til hunde
– Meridianbaner med triggerpunkter
– Healing
– Online kursus
– Kurser
– Kranio Sakral til katte
– Kranio Sakral til heste

Uddannelse

År

2015

Uddannelse

Dyrelæge Eksamineret Hundemassør hos Biodyr

Antal timer

200

År

2018

Uddannelse

Kranio Sakral Terapeut til hunde hos Biodyr

Antal timer

72

År

2020

Uddannelse

Kranio Sakral Terapeut til heste modul 1 og 2 hos Center for Dyreterapi

Antal timer

28

Efteruddannelse/kurser

År

2017

Uddannelse

Genoptræning af gigt hunde hos Biodyr

Antal timer

16

År

2018

Uddannelse

Reiki Healing 1

Antal timer

12

Kontakt

Skriv til mig