Key2balance

Dyrlæge Eksamineret Hunde-, og Kattemassør med Speciale i rehabilitering

Uddannelsen hos os er en tværfaglig uddannelse, hvor du får to uddannelser i én.
På uddannelsen arbejder vi med massage og rehabilitering af både hunde og katte. Vi arbejder ind i forskellige specialteknikker og forskellige tilgange, så du sikrer dig en fyldestgørende og dybdegående uddannelse, som efterfølgende kan anvendes bredt.

Hos os får du et hyggeligt og socialt læringsmiljø med andre ildsjæle. Der er støtte og opbakning hele vejen igennem uddannelsen via vores praktiske øvemoduler, onlinespørgetimer, online teorimoduler samt i de tilhørende lukkede facebookgrupper i hhv. anatomi og fysiologi samt på massøruddannelsen. Hvert hold har sin egen lukkede gruppe, samt en fælles gruppe til sparring.

Uddannelsens varighed:

Uddannelsen strækker sig over 1,5 til 2 år. Selve massøruddannelsen tager ca. 1,5 år og det er muligt at gå i gang med at læse anatomi og fysiologi op til 6 mdr. før massøruddannelsen starter.

Du modtager eksamensbevis i både anatomi og fysiologi samt på massøruddannelsen efter bestået skriftlig og praktisk eksamen.

Underviserne på uddannelsen:

Primære undervisere på uddannelsen er Karina Søgaard, Fagveterinærsygeplejersker i rehabilitering m.m. og Sabrina Hummelshøj, Aut. Veterinærsygeplejerske samt Eksam. Hunde,- og Kattemassør med speciale i rehabilitering.
Der udover modtager du undervisning af dyrlæge(r), ortopædkirurg, samt andre fagnørder i specifikke emner.

Videreuddannelses muligheder:

Vi udbyder uddannelse i Kranio Sakral terapi til hund og kat, samt uddannelse i osteoptiske teknikker. Andre uddannelser bliver også mulige at bygge oven på massøruddannelsen i fremtiden.

Yderlig information:

Har du lyst til at vide mere om uddannelsens indhold, underviserne og hvordan uddannelsen forløber samt hvornår der er opstart på nyt hold, så er du meget velkommen til at kontakt os eller gå ind via linket og læs mere om uddannelsen.
Læs mere her: https://www.key2balance.dk/hundemassoer-uddannelsen/ 

Kontakt

Skriv til Key2Balance