Magtor- hunde som os

Fysiologisk hundemassør

Lidt om uddannelsen

Har du lyst til at lære, hvordan du kan hjælpe din egen og/eller andres hunde med problemer i bevægelsesapparatet, så har du muligheden nu. Uddannelsen giver dig den viden, du skal bruge, for at hjælpe dine egne hunde, starte egen virksomhed, eller måske arbejde videre med nye kompetencer hos din nuværende arbejdsgiver.

 

I uddannelsen lægger vi stor vægt på, at du får en grundlæggende viden om hundens fysiologi og anatomi samt hundens optimale kropsbygning og bevægelsesmønster. I teorien får du de byggesten, du skal bruge sammen med praktikken, for at lave en god udredning af hunden. Du skal lære at se og mærke dig frem til problemerne, så du kan massere det rigtige og hjælpe hunden. Kan vi ikke finde udfordringerne, kan vi heller ikke hjælpe!

 

Uddannelsen strækker sig over ca. 1,5 år. Juli og december måneder er undervisningsfri. Der undervises både lørdag og søndag fra kl. 9.00 – 17.00 og programmet indeholder altid en blanding af både praktik og teori. Du skal ikke selv medbringe hund til undervisningen, vi finder de hunde der skal benyttes i weekenderne. Der vil være en del online undervisning, som du kan passe ind i din hverdag og vi mødes i klinikken til undervisning ca. 20 dage inkl. eksamener.

 

Mellem modulerne, skal du læse op på teorien, repetere udenadslære, læse ny teori og selvfølgelig skal du også massere hunde. Du skal træne praktikken og øve dig i at sætte praktik og teori sammen i en fornuftig journal, hvor du beskriver dine fund, så du kan genkende og kontrollere dem når du ser hunden igen.

 

Ca. 2/3 igennem uddannelsen skal du til en skriftlig eksamen, som omhandler al den teori du har arbejdet med frem til dette tidspunkt. På sidste modul skal du til praktisk eksamen lørdag og søndag hvor du skal forsvare en af dine egne journaler, på en af de hunde du har behandlet under uddannelsen.

 

Vi har kun ét optagelseskrav på uddannelsen. Du skal besøge os i klinikken og være med på en dags arbejde sammen med vores praktik underviser og vores hundemassører. Det er vigtigt for os, at du har set hvad hundemassør arbejde er og du har fornemmet stemningen i huset.

 

Er det lige noget for dig, så giv og et ring på 8691 2592 eller send en mail på: magtor@magtor.dk så lukker vi dig ind på vores læringsportal hvor du kan se vores informations modul med videoer om uddannelse forløbet.

 

 

Glæder os til at høre fra dig 

Kontakt

Skriv til Magtor