Susan Aino Kjær

Susan Aino Kjær

PawsFit2Go

Om mig

Jeg er Dyrlægeeksamineret hunde- og kattemassør med rehabilitering som speciale fra Key2Balance 2022. Derudover har jeg mere end 20 års erfaring som eksamineret hundeadfærdsrådgiver.
Jeg tilbyder massage, fysioterapi og genoptræning til hunde og katte på klinikken på Farsbølledam ved Hårslev. Der er også mulighed for at behandlingen kan udføres i kendte og trygge rammer for din hund eller kat hjemme hos dig.
Min tilgang til behandling, træning, adfærd og motivation tager udgangspunkt i hundens behov, med respekt for dens sprog og signaler, og bygger på den nyeste forskning på området.
Det er altid spændende at lære nyt, og jeg deltager selv løbende i efteruddannelse. Jeg deler gerne ud af min viden og tilbyder foredrag, webinarer, workshops og dags- og weekendkurser i mange forskellige emner. Har du, dine træningskammerater eller din hundeklub lyst til at få ny inspiration, så tøv ikke med at kontakte mig.
Du er velkommen til at besøge min hjemmeside www.pawsfit2go.dk for nærmere oplysninger om mig og mine behandlingstilbud.

Services

Besøg min hjemmeside www.pawsfit2go.dk for nærmere oplysninger om mine behandlingstilbud.

Uddannelse

År

2022

Uddannelse

Dyrlægeeksamineret hunde- og kattemassør med rehabilitering som speciale hos Key2Balance

Antal timer

+390

År

2023

Uddannelse

Dyrlægeeksamineret Kranio-Sakral Terapeut til Hund og Kat hos Key2Balance

Antal timer

+75

Efteruddannelse/kurser

År

2023

Uddannelse

Myofaciale kinetiske linjer v/Tove Due

Antal timer

12

År

2023

Uddannelse

Proprioception v/Sam Turner

Antal timer

14

Kontakt

Skriv til mig